You are here: Hem -  Babyliss Pro Perfect Curl att mäta utvalda fysikalisk kemiska viktminskning NaCl

Babyliss Pro Perfect Curl att mäta utvalda fysikalisk kemiska viktminskning NaCl

Babyliss Pro Perfect Curl

Naturligt svart oliver cv. Thassos bearbetades i torr salt enligt industriell procedur genom att likformigt dispergera 40; kg grov salt i 100; kg nyskördade oliver. Torr saltning process övervakades genom att mäta Babyliss Easy Curl utvalda fysikalisk-kemiska (viktminskning, NaCl innehåll, pH, aw, reducerande sockerarter) och mikrobiologiska parametrar (total bakterieräkning, mjölksyrabakterier, enterobakterier, jäst, pseudomonads). Babyliss Pro Perfect Curl Total viktminskning uppgick till 21, g / 100; g efter 80 dagar av torrsaltning. Salthalt i frukterna ökade till 7,4; g / 100; g följt av en minskning i vattenaktivitet 0,98-0,76. PH förändrades inte signifikant presentera en liten minskning från 5,25 till 4,92. Den initiala mikroflora av frukterna som består av mjölksyrabakterier (4,1; log10; cfu / g), jästsvampar (5,7; log10; cfu / g), enterobakterier (3,7; log10; cfu / g) och pseudomonader (4,0; log10; cfu / g). I slutet av torrsaltning ades inga mikrobiella grupper uppräknade förutom jäst, beroende på den låga wa
0 Kommentarer


Säg vad du tycker
senaste kommentarer